Kaffe, ping pong och budgetprop.

IMG_8257

Kaffe, ping pong och budgetprop.

Det är min dag det.

Kaffe för att hålla hjärnan vaken 😉 Sen är det ju dessutom gott!

Ping pong för att rätta kursdeltagares testfrågor i Rehabkoordinatorkursen på KI som har sin första kursträff nästa vecka. Vi har en full kursgrupp med 30 hungriga, nyfikna och vetgiriga deltagare. De kommer bl a från FHV och vårdcentraler. Kursen inleds med att de läser in teori och besvarar ett antal testfrågor inför vår första kursträff. Så, nu rättar jag uppgifter på löpande band! Vissa är rätt, andra inte helt rätt – då låser jag upp svaret och deltagaren får göra ett nytt försök. De mailar och berättat att de redovisat nya svar. Jag loggar in och rättar igenom och så fortsätter det.

Budgetprop. för att den är för mig mycket intressant läsning. Den ger mig idéer. Min kreativa ådra får sig en ordentlig kick av att se möjligheterna i konsekvenserna i de ändringar som föreslås för arbetsgivare med sjuka medarbetare.

Jag läser, läser om, läser vidare.

Vad gör du idag?

//Anna

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.