Nyhetsbrev och blogg – en kort tillbakablick!

nyhetsbrev_01

I mars 2008 skickade jag mitt första nyhetsbrev.

Då handlade nyhetsbreven ofta om aktuella studier som publicerats och andra rapporter som hade betydelse för sjukskrivnings- och rehabfrågor. Eller som ovan en egen nyhet jag ville förmedla! Bilden ovan är faktiskt en del av det alla första nyhetsbrevet jag skickade!

Då som nu handlar mycket av mitt arbete om omvärldsbevakning. Att föra vidare information till andra som är intresserade av ämnet men som kanske inte själva har tiden att bevaka allt som skrivs och publiceras.

Jag fick feedback från flera mottagare av nyhetsbrevet att de sparade dem i en separat mapp, som ett bibliotek att kunna återvända till.

Sen började frågan komma om jag inte skulle börja blogga. Det var både kunder, samarbetspartners och kursdeltagare som ställde frågan vid lite olika tillfällen.

Till en början var jag väldigt tveksam till det. Vem skulle vilja läsa en blogg av mig? 😉

Efter lite funderande tänkte jag ändå att varför inte ge det en chans. Så, den 12 september 2012 gjorde jag mitt första inlägg!

Å det har blivit precis som jag skrev i mitt första inlägg!

Idag har jag hittat en form. Jag vågar tydligare redovisa en åsikt och stå för den. Besöksstatistiken går stadigt uppåt. Ju fler inlägg – desto fler läsare!

Det är riktigt roligt att ha den här kanalen för att nå ut och jag blir så glad för varje person som läser mina inlägg!

Jag la nyligen till en funktion om att kunna prenumerera på mina blogginlägg. Genom att fylla i e-postadress i formuläret en bit ner i högerkolumnen på denna sidan, så får du ett mail när ett nytt inlägg postas på bloggen. Några har redan signat upp sig och ni får gärna bli fler!

Så, nyhetsbreven som startade finns fortfarande kvar, men de kommer mera sällan och då handlar om kursstarter och liknande. Bloggen har tagit över som kanalen för omvärldsbevakning.

Vill du skriva upp dig för de nyhetsbrev jag skickar ut? Klicka HÄR.

Varmt tack för att Du väljer att läsa mina tankar, reflektioner och åsikter!

//Anna

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.