IMG_8483

Tidigt i morse begav jag mig in till stan, till First Hotell Nortull, för Sophia Sundbergs release för sin bok – #Twitterboken!

Nu fick jag äntligen boken i min hand och döm om min förvåning när jag börjar bläddra i den och helt plötsligt ser ett exempel på tweet mellan henne och mig och att det är med i boken! Fantastiskt kul!

Ännu mer överraskad blir jag sedan när hon i sin föreläsning visar ett annat av mina tweet till henne!!!

WOW!! Jag har tydligen gjort något rätt 😉

Viktigt här att tillägga är att det är mycket tack vara en workshop hon höll för ett år sedan på Kompetensmässan som jag verkligen kom i gång med mitt twittrande och ser styrkan och fördelarna med verktyget.

Så – om du funderar på att börja twittra eller har ett konto fast du inte vet hur du ska använda det – köp boken, läs boken och följ tipsen så är du snart igång!

Tack Sophia!

//Anna

 

 

#

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PRENUMERERA PÅ INLÄGG

Ange din e-postadress för att få meddelanden om nya inlägg via e-post.