Chef?! Jag behöver din hjälp!

chef

Jag efterlyser chefer som har personalansvar för 15 medarbetare eller fler. 

Anledningen till att jag efterlyser dig som chef är att jag skulle vilja få en timma med dig för att få ta del av din erfarenhet av medarbetare som är sjukskrivna, flera kortare perioder eller långtidssjukskriven.

Nu undrar du säker varför.

Jo, jag vill höra ännu mer om vilka utmaningar du har i arbetet som chef med sjukskrivna medarbetare. Vilket stöd du har av HR. Om ni som arbetsgivare har avtal med en företagshälsovård och hur ni i sådana fall använder den.

Det är exempel på frågor jag skulle vilja ställa.

Dina svar kommer jag använda för att bl a kunna leverera ännu bättre utbildningar och kunskap till andra chefer med personalansvar och rehabkoordinatorer inom företagshälsovården.

Nu undrar du som läser detta – what’s in it for me?

Du får 2 timmars gratis konsultation i sjukskrivnings- och rehabfrågor om t ex aktuella rehabärenden eller rutiner på arbetsplatsen kring sjukfrånvaro.

Värde 3 000 kr exkl moms.

Låter det som något för dig eller någon chef du känner?

Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig och berättar mer!

  Ditt namn

  Din epost

  Ditt telefonnummer

  Ämne

  Ditt meddelande

  //Anna

   

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.