I min funktion som rehabkoordinator söker jag alltid nya spännande uppdrag.

iStock_000000714000XSmall

Korttidsfrånvaro

Som arbetsgivare har du medarbetare som är borta lite väl ofta och då alltid bara någon eller några dagar varje gång. Du betalar ut en hel del i sjuklön och den dagliga verksamheten påverkas. Som rehabkoordinator hjälper jag dig att klarlägga de individuella orsakerna till frånvaron och hur de kan förebyggas inför framtiden.

Föreläsning eller utbildning

Arbetsgivarens ansvar vid sjukskrivning och rehabilitering kan upplevas som krångligt och svårt. I en föreläsning eller utbildningsdag höjer vi kunskapen kring det praktiska i arbetsgivaransvaret. Självklart utifrån gällande lagar och regler. Detta kan även kompletteras med en arbetsrättsjurist som beskriver de arbetsrättsliga delarna och dess betydelse i arbetsplatsens arbete med sjukskrivna medarbetare och deras behov av rehabilitering.

Rehabprocess – strategiskt rehabiliteringsarbete

Nyckeln för arbetsgivare till att sänka ohälsan och kostnader för denna är att arbetsgivare har en nedskriven, kommunicerad och praktiserad rehabprocess.

Jag hjälper er att ta tillvara de befintliga rutiner som finns idag och komplettera dem så resultatet blir en komplett rehabprocess.

Konsultativt arbetssätt

Jag arbetar alltid utifrån ett konsultativt arbetssätt vilket innebär att du som arbetsgivare alltid är delaktig och arbetet förankras och utgår ifrån just er verksamhet.

Mitt uppdrag blir att föra över aktuella delar av min kunskap i ämnet till er verksamhet.

Kontakta mig så berättar jag mer!

anna@rehabpartner.se

//Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.