Nya kreativa kombinationer!

12667209_ml_webJag ser en spännande utmaning i att kombinera min tidigare erfarenhet som som säljare (Eniro) och utbildare av säljare med den roll jag har nu som rehabkoordinator och utbildare av bl a personal inom företagshälsovården. Jag har hittat de bästa böckerna som beskriver det jag behöver för att komma vidare och sätta ihop det färdiga konceptet. Jag läser med överstrykningspenna i högsta hugg! Det är så mycket bra i böckerna! Att slippa uppfinna hjulet utan att istället få förädla det är precis vad jag gillar bäst.

Låter det intressant? Vill du veta mer?

Så snart jag har något mer konkret att berätta så kommer det ut här. Skulle det vara så redan nu att du vill veta mer rent generellt kring att sälja tjänster om hälsa- & sjukvård så är du välkommen att kontakta mig!

//Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.