Rehabpartner stödjer ”Jobba-hemma-dagen”

JobbaHemmaDagenIdag den 6 feb är det ”Jobba hemma dagen”.

Tv och tidningar har uppmärksammat detta och personligen tycker jag att det är ett mycket intressant initiativ.

En av de stora initiativtagarna till detta är Microsoft – läs mer här >>

Själv har jag möjligheten att jobba hemma när det passar och jag känner för det. Det kan vara att dagen inte har några inbokade möten eller kurser.

Jag har ett kontor för min verksamhet, ett kontorshotell i Sickla där jag hyr in mig. Det är toppen att inte behöva ha jobbet hemma permanent utan att kunna åka till kontoret och sedan åka hem, utan att då fortsätta att jobba hemma på kvällen 😉 .

För de som pendlar varje dag och då längre sträckor och har den typen av arbete som möjliggör att jobba hemifrån så är det en perfekt möjlighet för lite variation och slippa trängas på tåg/bussar eller tillbringa timmar i bilkö (speciellt runt Stockholm).

Sedan finns det självklart yrkesgrupper som aldrig kommer kunna jobba hemifrån, t ex de som kör tåg/buss/båt/flyg, läkare och annan vårdande personal, butiksbiträden, polis m fl.

Då snön faller utanför mitt fönster idag och det är ”Jobba hemma dagen” så passar jag på och just – jobbar hemma.

Så här rapporterar media om dagen:

Sveriges Radio >>

Facebook >>

Gävle Dagblad >>

SvD Näringsliv >>

Dagens Samhälle >>

//Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.