Snart är det äntligen dags att ta ton!

Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö och är sugen på att sjunga i kör i höst?

Nu tänker du kanske – ”Jag kan ju inte sjunga”.

Därmed vill jag förtydliga och berätta om en kör som är för alla som vill och tycker om att sjunga.

Kan [sjunga] kan alla.

_MG_9809_Fotor

Jag har själv varit med sedan 2005 här i Stockholm! Vi får vara med på så mycket roligt förutom våra rep och konserter. T ex sjunga i Stadshuset, Globen och Friends Arena. På våra konserter har vi haft med gäster som Carola, Andreas Weise och Andreas Lundstedt.

Flera resor gör vi också med Springtime Travel. Jag har varit både i Portugal, Turkiet, USA och i Karibien! Platser jag annars kanske inte hade sett och människor jag troligtvis inte hade mött. Platser och möten som har gjort mitt liv rikare!

Sa jag att vi är 1000 i kören i Stockholm?

Japp – alla träffas och repar samtidigt under ledning av Gabriel Forss.

Sedan några år jobbar jag även med kören, med hemsidan och medlemshanteringen. Det är en skön balans till rehab och sjukskrivningar.

IMG_6057

Nu har ju även forskning visat hur bra vi mår av att sjunga, både i kropp, knopp och själ.

Blir du nyfiken?

Besök gärna körens hemsida för mer information >>

PS. Det är fina erbjudanden på höstens medlemskort fram till på fredag den 16 aug kl 24.00.

Just det, kören heter ”Du kan sjunga gospel”

DKSG_Fotor

Kanske ses vi i höst?!

//Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.