Min summering av 2020

Det känns passande att summera året idag, på årets sista dag. Ett år som av flera olika anledningar, inte varit likt något annat år.

Rehabkoordinatorutbildningarna på KI har rullat på som planerat och det är tack vare att vi direkt i våras snabbt kunde ställa om och göra hela utbildningen digital via Zoom. Vi genomförde årets alla 5 kursgrupper som planerat. Det känns helt fantastiskt! Kursgrupperna våren 2021 blir även de digitala, sen hoppas jag att vi till hösten 2021 kanske vågar hoppas på fysiska kursträffar igen.

Självklart är det inte samma sak att hålla i eller delta i en digital utbildning som en fysisk utbildning. Kursdeltagarna får t ex inte möjligheten att nätverka med varandra, men trots det så har de digitala kursträffarna fungerat över förväntan. Dessutom väldigt lite datastrul för kursdeltagarna.

De handledningar som jag har för rehabkoordinatorer i olika regioner har även de ställts om och genomförts digitalt. Även detta har fungerat över förväntan!

Jag är så imponerad över alla deltagare, i såväl kurser som handledning, som direkt ställt om till digitala träffar! Bra jobbat!!

Andra uppdrag har under 2020 blivit inställda, flyttade eller helt enkelt genomförda digitalt. Allt har löst sig allt eftersom. Jag har försökt ha fokus på det jag kan påverka, istället för att bli frustrerad över det jag inte kan påverka, som en pandemi.

På det personliga planet tog livet en radikal vändning när jag i augusti blev diagnostiserad med bröstcancer…

Så, jag har under hösten genomgått 7 cytostatikabehandlingar med allt det innebär och inväntar nu operation i januari med efterföljande strålning. Jag är därför själv sjukskriven och arbetar det jag kan, tack vare att allt arbete ändå är digitalt pga pandemin. Tur i oturen skulle man kunna säga.

Jag har världens bästa kunder som har skapat förutsättningar för mig att arbeta i den takt och omfattning som jag medicinskt har klarat av under hösten. Stort tack till er alla!

Slutligen, tack för i år 2020, du blev helt klart ett annorlunda år på alla plan. Därför hälsar jag nu 2021 välkommen, med allt du har att erbjuda!

Gott slut och gott nytt år!

//Anna

1 svar på ”Min summering av 2020

  1. Sandra Carneholm Svara

    Tack Anna för det suveräna arbete du gör. Det du bidrar med skapar en trygghet för mig i REKO-rollen.
    Och gällande den fortsatta behandlingen hoppas jag innerligt att allt
    går enligt plan. God bättring!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.