Sitta, stå, gå eller springa?

IMG_7645

Personligen står jag gärna vid skrivbordet men fortsätter även att besöka löpspåret.

Klicka här för att läsa artikel i Svd Näringsliv >>

Det ena behöver ju inte utesluta det andra – så känner i alla fall jag.

Det är med löpband under skrivbordet (som det står om i artikeln) har jag testat på en mässa – det är dock något jag aldrig kommer ta till mig. Det är för mig att gå ett steg för långt. (Även om jag hade väldigt kul när jag testade, som du kan se på bilden nedan)

IMG_0015

Jag tror själv att det är bra att göra en sak i taget. Antingen stå upp och jobba, för att kunna koncentrera sig på jobbet man gör just då, ELLER vara ute (eller inne) och springa. Just att när man springer få ha valfri underhållning i hörlurar eller bara lyssna på naturen ljud.

Krångla inte till det 🙂

//Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.