– Anna, vad är ditt drömjobb?

DSC_0124

Inom de senaste dagarna har jag fått samma fråga från 2 personer, helt oberoende av varandra, vid 2 helt olika tillfällen.

Frågan är:

Vad skulle du jobba med om du fick göra vad som helst och inga hinder fanns?

Mitt svar har varit samma båda gånger.

Jag har mitt drömjobb.

Vad är väl bättre än att få arbeta med att kompetensutveckla människor och göra dem tryggare och säkrare i sina yrkesroller? Det är helt fantastiskt att få ha den möjligheten att jobba med det!

I de kurser jag leder har de flesta deltagarna betydligt högre och mer komplex utbildning än vad jag har. Men jag har något annat, jag har i praktiken, genom träning, specialiserat mig på ett område där jag verkligen har ”grävt ner” mig och där kan jag bidra till att fördjupa deras kompetens just med den delen.

Det är verkligen en gåva att få jobba med det.

Jag minns ett kvartsamtal som min fröken Kerstin hade med mig och min mamma när jag gick i lågstadiet, hon sa:

– Anna kommer att bli fröken när hon blir stor.

Tänk så rätt hon hade!

Information!

Så, nu är semestern över och jag är igång för fullt igen! Utmaningen är att bestämma vilken ända jag ska börja i 😉 Jag har så mycket roligt att ta tag i, självklart även sådant som är mindre roligt men det gör jag av bara farten så jag får fortsätta med det som är roligt istället!

Bland annat ska jag färdigställa material kring en helt ny utbildning för företagshälsovården! Håll utkik här under hösten så kommer det så småningom mer information! Är du nyfiken redan nu? Skicka ett mail till anna@rehabpartner.se så mailar jag dig så snart mer info finns!

Nu kanske du undrar vad bilden på apelsinerna ovan har med texten att göra? Ingenting faktiskt annat än att för mig påminner bilden om en härlig resa till Turkiet i våras med Springtime Travel. En resa som är möjlig för mig att göra för att jag jobbar med det jag inspireras av.

Har DU ditt drömjobb? Om inte – vad är det i sådana fall?

Jag låter frågan gå vidare till dig som läser här.

//Anna

PS – det finns platser kvar på kursen ”Koordinering av rehabprocessen” 7,5 hp. Klicka här för mer info >>

 

1 svar på ”– Anna, vad är ditt drömjobb?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.