Varsågod – en möjlighet till kostnadsfri konsultation!

8842776_m

Jag läste ett inlägg på twitter tidigare idag som inspirerade mig till att göra samma sak.

Det handlade om att under en viss tid under dagen erbjuda kostnadsfri rådgivning över telefon. MEN – det är inte något som sker regelbundet varje dag utan när möjlighet ges.

Jag tänkte nu testa detta med följande upplägg:

När jag har möjlighet att erbjuda kostnadsfri konsultation över telefon kommer jag annonsera detta dels via ett inlägg här på bloggen och med ett inlägg på twitter.

Jag kommer posta det samma dag och det kommer vara under max en timma.

Du som ringer kanske är arbetsgivarrepresentant som t ex chef eller personalvetare. Kanske jobbar du på en företagshälsovård eller en vårdcentral som rehabkoordinator eller läkare. Du kanske har frågor om ett specifikt ärende eller av mer generell karaktär.

Idag ska jag skaffa ett separat telefonnummer som endast kommer användas för detta. På så sätt blir det tydligt både för den som vill passa på att nyttja möjligheten och även för mig som svarar – att detta är en kostnadsfri tjänst.

Övrig tid hänvisar jag till min befintliga tjänst om konsultation vid behov ”rehabkoordinator-on-demand” – klicka HÄR för att läsa mer!

Så, håll utkik efter första tillfället då följande bild kommer publiceras med klockslag och telefonnummer!

kostnadsfri konsultation

//Anna

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.